Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fűszeres pácban érlelt karaj petrezselymes burgonyával

MME MME
120 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 10 szelet gyengén kivert csont nélküli karaj
  • A páchoz:
  • 5-6 gerezd fokhagyma megtörve
  • 1 csapott evőkanál pirospaprika
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál ketchup
  • 1 teáskanál só
  • 1 teáskanál őrölt bors
  • 1 teáskanál ételízesítő
  • 4-5 egész tojás
  • 1 kanál Worcester szósz
  • A körethez:
  • burgonya
  • petrezselyem

Elkészítés

Elkészítés: Összekeverjük a pác hozzávalóit, belerakjuk a hússzeleteket, és 1 éjszakán át a hűtőben pácoljuk.

Másnap bő olajban kisütjük.

A körethez a burgonyát megfőzzük, meghámozzuk, aprított petrezselyemmel kevés olajon vagy vajon megfuttatjuk, és ezzel tálaljuk a fűszeres karajszeleteket.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss