Mindmegette.hu
Elkészítés: A margarin mikróban felolvasztom, majd a többbi hozzávalót hozzáadom, és mixerrel összekeverem. Nincs más hátra, mint a gofrisütőt beizzítani. Jó étvágyat!
Ebből az adagból kb. 30 darab gofri készíthető.
Kinyomtatom
Elküldöm
Mentés
Értékelem
Gyorsan könnyűt: ropogós karfiolszárnyak tejfölös újhagymás mártogatóssal
20 évig titkolta Korda György: súlyos traumájáról beszélt az énekes
Kiderült! Semmit sem ér a felületi fertőtlenítés a koronavírussal szemben
Francia történész: Orbán Viktor modell lehetne az uniónak
Továbbra is tombol a járvány Békés megyében
Fokozatos melegedés, gyakori záporok
Légiósok: Szalai Attila újabb gólt szerzett a Fenerben – videó
Az Aldi is hiába várja a Szuezi-csatornában rekedt árut
Mi történik, ha lenyeled a rágót? Itt a válasz a legfontosabb kérdésre
A tavasz nagy kedvence: spenótos-juhtúrós töltött krumplilángos
Szeretik a bikavért a kínaiak
Nem engedte el a meccsre a magyar focicsapat egyetlen csatárát barátnője
Recept
MME
Gottvald Anita
Fodor Emese
Szőke Diána
Wagensommer Alexandra
Cikk
Déri Szilvia, Házisáfrány
Ha tavasz, akkor spárga és a spárga szerelmeseinek a zöldség e rövid, de annál ízletesebb szezonja maga a Kánaán. Bár zöld spárgát főleg importból többé-kevésbé egész évben vásárolhatunk, a fehér változat fő szezonja akkor is az április vége, és a május. Ilyenkor érdemes minél többet fogyasztani belőle, hiszen nem csak finom, de rendkívül egészséges is!
Szponzorált tartalom
Van, akinél már gyerekkorban, és van, akinél csak felnőttként jelentkeznek először a gluténérzékenység tünetei. A diagnosztizálása nem egyszerű, de ha feltárják, helyes táplálkozással szerencsére megelőzhetőek a komolyabb problémák. Sok tévhit terjeng a gluténmentes étkezésről, most azonban összegyűjtöttük, melyeknek nem szabad bedőlni.
Recept válogatás
A spenót igazi vitaminbomba, természetes vasforrás. Bár számos jótékony hatása van, igencsak megosztó étel, sokan nem szeretik a krémes spenótfőzeléket. A spenótból nem csak főzeléket készíthetünk, feldobhatjuk vele a tésztaételeket, salátákat és még a húsokat is.
Gilicze Lívia
Annak ellenére, hogy a bundás kenyér a reggelik egyik koronázatlan királya, sokan ódzkodnak tőle az egész konyhát átjáró olajszag miatt. Ám szerencsére erre is van megoldás! Ezért nem kell mellőznöd kedvenced, hiszen sütőben is simán elkészítheted egy kis plusz extrával kiegészítve.
Az ébredő erdő, az erőre kapó tavasz illatával megjelent végre a tavasz első hírnöke: a medvehagyma, amely friss, zamatos ízt hoz a hosszú tél után. Őt követi a többi tavaszi frissességet hozó zöldség: újhagyma, spenót, sóska és a zsenge tök, amelyekkel új ízeket, a tavasz frissességét hozzák az asztalunkra. Ehhez mutatunk több mint száz bevált receptet!
Az én megboldogult nagymamám nem szeretett főzni, nem is volt túl bőséges a repertoárja, de az tény, hogy volt néhány dolog, amit még így is remekül csinált. Ilyen volt a spárgakrémlevese is.
Itt megtaláljátok a havonta megjelenő Fanny Konyha magazin legjobb receptjeit, és az újságban található receptekhez készült videókat!
A krémes mindenki szereti - ráadsául ha a tölteléket megspékeljük némi fahájas almával, a tetejét pedig bevonjuk egy leheletvékony, roppanós csokiréteggel, akkor még az is kétszer vesz belőle, aki egyéként nem kifejezett rajongója a vaníliakrémes süteményeknek.