hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez a 3 csillagjegy fogja összetörni a szívedet

default user icon
MME
Bár a szerelem csodálatos dolog, nagyon fájdalmas tud lenni, ha összetörik a szívedet. Persze, mindegyik csillagjegy tud igazán szeretni, de a következő három jeggyel nem árt óvatosnak lenni, ugyanis ők jóval könnyebben kiléphetnek a kapcsolatból, mint a többiek.

Oroszlán

Az Oroszlánok a magabiztosságuk és az energikusságuk miatt csak úgy vonzzák magukhoz az embereket, így viszonylag könnyen alakítanak ki kapcsolatokat. Ezek a kapcsolatok azonban gyakran hamar véget érnek, ugyanis általában saját magukat helyezik előtérbe a partnerükkel szemben. Ha valami nem alakul olyan tökéletesen, mint ahogy elképzelik, akkor könnyen lemondanak a kapcsolatról, nem dolgoznak azon, hogy helyrehozzák, inkább feladják.

Nyilas

A nyilasoknak jó a humoruk, bájosak és nagyon szerető társak, de emellett azt is nagyon jól tudják, hogyan kell összetörni a szíveket. Általában hajlamosak többet ígérni, mint amit teljesíteni tudnak, ami sok vitához vezet. Ez pedig arra készteti őket, hogy elfussanak és elbújjanak, ugyanis gyűlölik a problémákat. Sokszor ahelyett, hogy megoldanák őket, inkább kilépnek a kapcsolatból. 

Bak

A Bakok nagyon komolyan veszik a szerelmet (is) és mindent odaadnának azért, hogy jól működjön a kapcsolatuk...egészen az első aprócska konfliktusig. A Bakok ugyanis nagyon pesszimisták, egy apró veszekedés után is arra a döntésre juthatnak, hogy inkább kilépnek a kapcsolatból, mielőtt bárki is fájdalmat okozhatna nekik. Bár az emberek imádják, hogy nyugodtak és higgadtak, nagyon nehezen bocsátanak meg másoknak, emiatt pedig jó néhány szívet összetörnek. 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss