Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Durva! Véres éttermi bunyóból kellett kimenekülniük Beckhaméknek

default user icon
MME
Egy kissé ittas vendég és a étterem biztonsági szolgálata közötti incidens miatt kényszerült távozni egyik kedvenc miami helyéről David Beckham és családja. A sztárfocista és klubtulajdonos éppen Lionel Messiékkel ünnepelték a labdarúgólegenda szenzációs debütálását a Miami Inter csapatában, amikor kitört a balhé.

Amióta Lionel Messi David Beckham focicsapatához, az Inter Miamihoz igazolt, és Amerikába költözött feleségével és három kisfiával, a két család sokat találkozik. Legutóbb múlt szombaton buliztak együtt az egyik legmenőbb helyi étteremben, a sztármágnes Gekko steakhouse-ban- ám az este ezúttal nem sikerült túl fényesen.

Történt ugyanis, hogy amig a Messi és Beckham családok épp a futball-legenda csodás debütálását ünnepelték az új csapatban, az egyik vendég összetűzésbe keveredett a biztosági személyzettel, akik úgy látták, hogy minden áron közös képet akar készteni Lionel Messivel. A férfi  váltig állította, hogy ő csak a 21. születésnapját ünneplő lányáról és a családjáról szeretett volna fotókat készíteni, a biztonságiak azonban nem engedték, hogy több felvételt készítsen. A férfi nem hagyta magát, és amikor az őrök ki akarták toloncolni a helyről, az ellenállása verekedésbe torkollott.

Amikor a helyzet egyre feszültebbé vált, Victoria Beckham, a kislánya Harper és a többiek sietve elhagyták a helyszínt, és a bejáratál parkoló terepjárókba pattanva elviharzottak.

 

A férfi, aki Mr. Tacosway-ként van jelen a közösségi médiában, azóta az Instagramra is posztolt az esetről: egy fotót az incidens után vérben úszó arcáról, és egy másik képet arról, ahogyan éppen ellátják a biztosági őrök okozta sérüléseit és infúziót kap.

"Amint azt néhányan tudjátok, 2023. augusztus 12-én, a hajnali órákban megtámadtak egy miami éjszakai klubban.Ügyvédet fogadtam, és biztos vagyok benne, hogy fény derül az igazságra. Köszönök minden együttésző üzenetet!" - szól a poszt szövege.

Ezek is érdekelhetnek