Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyszerű padlizsánkrém

4.7/5
60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A különlegesen finom krém elkészítéséhez a padlizsánokat megszurkáljuk, majd egészben 1 óra alatt megsütjük 170 fokos sütőben. Amikor elkészült, megvárjuk, hogy kissé kihűljön, majd a héjából kikaparjuk a húst, és turmixgépbe tesszük.
  2. A lila hagymát felaprítjuk, a fokhagymát összezúzzuk és a padlizsánhoz adjuk, majd az egészet krémesre összeturmixoljuk.
  3. Ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk. Amikor egészen kihűlt, hozzákeverjük a majonézt is. Pirítóssal kínáljuk. 

    Ajánljuk még:

Megjegyzés

Másnap még finomabb. - arahel

Ezek is érdekelhetnek

Friss