Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyszerű padlizsánkrém

4.7/5
60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A padlizsánokat megszurkáljuk, majd egészben, 1 óra alatt megsütjük 170 fokos sütőben, végül a héjából kikaparjuk. Amikor kissé kihűltek, feldaraboljuk, és turmixgépbe tesszük.
  2. A hagymát felaprítjuk, a fokhagymát összezúzzuk vagy lereszeljük, a padlizsánhoz adjuk, és összeturmixoljuk.
  3. Ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk. Amikor egészen kihűlt, hozzákeverjük a majonézt. 

    Még több padlizsánkrém >>> 

    Padlizsános receptek >>> 

    Mártogatós receptek >>> 

Megjegyzés

Másnap még finomabb. - arahel

Ezek is érdekelhetnek

Friss