Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nem tud elszakadni Budapesttől: ismét a fővárosban kávézgat az Oscar-díjas színész

default user icon
MME
Ha összefutnál Eddie Redmayne-nel, eláruljuk, Budapest melyik kerületben érdemes sétálgatnod, sőt azt is, hova érdemes betérned, ha egy közös fotót szerenél készíteni vele!

Az Oscar-díjas színész, Eddie Redmayne-t ismét a fővárosban kapták lencsevégre: azt nem tudni, hogy a színész mit forgat, és azt sem, hogy pontosan mely részein is mozog a magyar fővárosnak. Csak utólag lehet értesülni arról, ha betér valahova, ám nincs kizárva, hogyha valahol nagyon jól érezte magát, visszatér a "tett helyszínére"! A legutóbbi képet a belvárosi Madal Café posztolta, így érdemes arrafelé kolbászolni:

Redmayne legutóbb tavaly nyáron-ősz elején járt nálunk, amikor Frederick Forsyth: A Sakál napja című regényből készült sorozatot, melyben a címszereplő bérgyilkost alakítja. Akkor a Espresso Embassyban és a Gundelban fotózkodott a személyzettel, de a szeptemberi diáktüntetésen is készültek vele szelfik.

A brit származású színész a Legendás Állatok triológiából lehet ismerős a nézőknek, de ő alakította A mindenség elméletében Stephen Hawking karakterét is, amelyért több neves díjat is kapott, ekkor zsebelte be az Oscar-díját is.

Ezek is érdekelhetnek

Friss