Elkészítés: A füstölt csülköt megfőzzük, ha kihült, feldaraboljuk. Felkockázzuk a szalonnát, kiolvasztjuk, majd kiszedjük a pörcöt. Az alaposan megmosott és apróbb darabokra tépkedett salátát átforgatjuk a forró zsírban, majd felöntjük a csülök főzőlevével. Beletesszük a feldarabolt csülköt, sózzuk, borsozzuk. A fokhagymagerezdeket apróra vágjuk, és a leveshez adjuk. A tojásokból kevés liszttel lágyabb omlettet sütünk, majd kockára vágjuk. A levest tejfölös habarással besűrítjük, ecettel ízesítjük, hozzáadjuk az omlettkockákat és az apróra vágott friss kaprot, 2-3 percig forraljuk, és tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre