Elkészítés: A fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A répát és a cukkinit megmossuk, meghámozzuk, vékony csíkokra vágjuk vagy durvára reszeljük.
A mellfilét megmossuk, mindkét oldalát megsózzuk, megborsozzuk. Nagy serpenyőben olajat forrósítunk, a hús mindkét oldalát 5-5 percig sütjük benne, majd kivesszük.
A fokhagymát a visszamaradt olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a zöldségcsíkokat. 5 percig kevergetve nem túl puhára pároljuk.
A tejszínt, a fűszerkeveréket, a sót, a borsot és a pirospaprikát egy csészében összekeverjük. A zöldséghez öntjük, felforraljuk. A megsütött mellfilét a tejszínes zöldségbe visszarakjuk, kis lángon még 5 percig pároljuk.
Sajttal megszórjuk, azonnal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre