Elkészítés: A húst forró olajban ropogósra sütjük. Ha kész, kivesszük, és rozmaringgal, sóval, paprikával ízesítjük. Minden csirkemellfilét 2 szelet sonkába göngyölünk.
Megtisztítjuk a fokhagymát, a vöröshagymát, a répát, a zellert és a cukkinit. A paradicsompürét elkeverjük a fehérborral.
Forró olajban üvegesre sütjük a hagymát, hozzáadjuk a fokhagymát és a zöldségeket, kissé megpirítjuk. Hozzáadjuk a bort a paradicsompürével, majd sóval, chilivel ízesítjük.
A hússzeleteket a zöldségre fektetjük, és fedő alatt 15 percig pároljuk.
A filéket egy tálra rakjuk. A zöldséghez keverjük a citromhéjat és a petrezselymet, majd a zöldséget a hús mellé rendezzük, és az ételt forrón tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre