Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
Teljességgel elfogadhatatlan, és veszélyes precedenst teremtene a jövőre nézve, ha az Európai Bizottság betiltaná a magyar gasztronómiai örökség részét képező olyan mezőgazdasági termékek, mint a borok és vörös húsok fogyasztásának népszerűsítését - közölte Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium (AM) mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára.
Ha egy igazán pihentető alvásra vágysz, a következő ételekből semmiképp ne falatozz, mielőtt ágyba bújsz. Ezek a finomságok ugyanis villámgyorsan elűzik az álmodat!
Szponzorált tartalom
A sertéshúsból készült étel a családi és a társadalmi ünnepek, vendégváró asztalok egyik fő fogása, jó okkal.
A hétvégére akár mínusz 20 fokig is lehűlhet a levegő, ezért mindenkinek jobban figyelnie kell az egészségére. A rendkívüli hideg megviselheti a szívünket, amit érdemes melegítő ételekkel óvni!
Különleges kiadvánnyal ajándékozza meg a háziasszonyokat karácsonyra a SPAR. A Nagy Húskönyv részletesen bemutatja, amit a friss húsokról mindenkinek tudnia kell, emellett hasznos tanácsokkal, receptekkel és tippekkel segíti a legfinomabb fogások elkészítését.
Juhász Orsolya
Megállíthatatlanul folytatódik sorozatunk és küzdelmünk az egészségtudatos táplálkozásért. A mostani résszel az igazi ragadozók is elégedettek lesznek: bemutatjuk, hogy mit érdemes enni, ha már elegünk van a csirkéből és a pulykából, de nem akarunk lemondani a fehérjében gazdag húsételekről. Lássuk a választékot!
MTI
Meglepő adat derült ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) rákkutató intézetének tanulmányából. A feldolgozott hústermékek, mint a kolbász, a sonka, a virsli és a felvágottak fogyasztása rákkeltő és "valószínűleg" a vörös húsé is az.