Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
Sokan úgy gondolják, hogy a gombaszedés szezonja ősszel van. Ez tévedés, ugyanis nem csak ebben az évszakban járhatod az erdőt, vagy a piacot a finom, friss zöldségért, hanem már tavasszal is találhatsz ízletes darabokat, sőt akár nyáron és télen is. Nagyrészt olcsón hozzájuthatunk, és változatosan készíthető.
Tavasszal egyre inkább keressük azokat a recepteket, hozzávalókat, melyekből az évszaknak megfelelő finomságot készíthetünk. Legyen szó levesről, főételről, vagy desszertről, ezek a hónapok már most, vagy napokon belül bővelkedni fognak a frissebbnél frissebb alapanyagoktól. Használjuk őket!
Ha hétfő, akkor érkezik a TOP 10 kaja! Heti összeállításunkban megmutatjuk, melyek voltak a legnépszerűbb, legkeresettebb receptek az előző héten.
Sokunknak okoz fejtörést a hétvégi menü összeállítása, hiszen a legtöbb esetben már nem csak a saját ízlésünknek, hanem a családénak is meg kell felelni, ami valljunk be, nem mindig egyszerű mutatvány. Ha a főétellel meg is vagyunk, akkor jön újra az agyalás; na de mi lesz a levessel? Valami desszert sem ártana, nem?
Ha már nagyon unjátok a hagyományos rántott húst sütögetni, és végre kipróbálnátok valami mást is a hétvégén, akkor itt a tökéletes alkalom! Válogatásunkban biztosan megtalálja mindenki kedvenc, hétvégi receptjét.
Ha hétfő, akkor érkezik a TOP 10 kaja! Heti összeállításunkban megmutatjuk, melyek voltak a legnépszerűbb, legkeresettebb receptek az előző héten. Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy az ünnepi hosszú hétvégének köszönhetően hatalmasat mentek a klasszikus húsvéti fogások.
Szeretnél változtatni kicsit a hétvégi menüdön? Már nagyon unod a hétről hétre visszatérő rántott hús és húsleves párosát? Akkor itt az ideje, hogy kipróbálj valami újat. Úgy, mint az elmúlt hetekben, most is ebben fogunk neked segíteni jobbnál jobb receptekkel.
Sokunknak okoz fejtörést a hétvégi menü kitalálása. Ha a főétellel meg is vagyunk, akkor jön újra az agyalás; na de mi lesz a levessel? És valami desszert is kéne, de mi legyen az? Menüsorokkal segítünk!
A sertéshús értékes vitaminok és ásványi anyagok tárháza. Mindezek ellenére sokan ódzkodnak a vörös húsok fogyasztásától és inkább részesítik előnyben a csirkét, vagy a pulykát. Pedig változatos receptekkel, kevés zsiradék felhasználásával remek fogások készíthetőek ebből a húsféléből is, ráadásul a megfelelő köret megválasztásával a kajakóma is könnyedén elkerülhető.
Sokunknak okoz fejtörést a hétvégi menü kitalálása. Ha a főétellel meg is vagyunk, akkor jön újra az agyalás; na de mi lesz a levessel? Valami desszert sem ártana, nem?