Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Íme egy tavaszi menüajánló hétvégére, ami nem a konyhában ácsorgásról szól

default user icon
MME
Tavasszal egyre inkább keressük azokat a recepteket, hozzávalókat, melyekből az évszaknak megfelelő finomságot készíthetünk. Legyen szó levesről, főételről, vagy desszertről, ezek a hónapok már most, vagy napokon belül bővelkedni fognak a frissebbnél frissebb alapanyagoktól. Használjuk őket!

Sokunknak okoz fejtörést a hétvégi menü kitalálása évszaktól függetlenül. Ha a főétellel meg is vagyunk, akkor újra jön az agyalás; na de mi lesz a levessel? Valami desszert sem ártana, nem? Következő válogatásunk összeállításánál most is arra törekedtünk, hogy ne kelljen az egész hétvégén a konyhában ácsorognotok egy finom ebédért, hanem inkább élvezzétek a pihenést és töltődjetek fel. Ti az "A", vagy a "B" menüt fogjátok elkészíteni? Természetesen az ételek párosítása nincs kőbe vésve!

"A" menü

KAPROS-TEJFÖLÖS KARALÁBÉLEVES >>> 

 

SPANYOL ZÖLDSÉGES-RIZSES CSIRKE >>> 

 

ROPPANÓS CSOKIS ALMÁS KRÉMES >>> 

 

"B" menü

GYORS TAVASZI MINESTRONE >>> 

 

ASZALT PARADICSOMOS-BAZSALIKOMOS GÖNGYÖLT CSIRKEMELL >>> 

 

BÖGRÉS MIKRÓS SÜTIK MÁLNÁVAL >>> 

 

MÉG TÖBB HÉTVÉGI MENÜ >>>  

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss