Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Oldalastól a lapockáig! 14 isteni fogás sertéshúsból, ha már unod a csirkét

default user icon
MME
A sertéshús értékes vitaminok és ásványi anyagok tárháza. Mindezek ellenére sokan ódzkodnak a vörös húsok fogyasztásától és inkább részesítik előnyben a csirkét, vagy a pulykát. Pedig változatos receptekkel, kevés zsiradék felhasználásával remek fogások készíthetőek ebből a húsféléből is, ráadásul a megfelelő köret megválasztásával a kajakóma is könnyedén elkerülhető.

A sertéshús fogyasztása egy igazi gasztronómiai élmény. Tápanyag gazdagsága miatt táplálkozásunk szerves része, hiszen fontos ásványi anyag, zsír-, fehérje- és vitaminforrás. Következő receptválogatásunkban ezért koncentrálunk most erre a húsfélére, na meg azért is, hogy még változatosabb fogásokkal készülhess nem csak a hétvégéken, hanem a hétköznapokon is. 

PARADICSOMOS HÚSGOMBÓC >>>

 

SAJTOS-RAKOTT HÚSSZELETEK >>> 

 

BÖGRÉS FASÍRTGOLYÓ >>> 

 

PARADICSOMOS-SERTÉSHÚSOS RAKOTTAS >>> 

 

LECSÓS SZELET RIZZSEL >>> 

 

HENTESTOKÁNY EGYSZERŰEN >>> 

 

HAGYOMÁNYOS BRASSÓI >>> 

 

EGYSZERŰ BAKONYI SERTÉSTOKÁNY >>> 

 

KLASSZIKUS SERTÉSBORDA BUDAPEST MÓDRA >>> 

 

TEJSZÍNES-HAGYMÁS SZŰZÉRMÉK >>> 

 

TOJÁSOS STEFÁNIA SZELET >>> 

 

PÖRKÖLT TARHONYÁVAL >>> 

 

HORTOBÁGYI HÚSOS PALACSINTA >>> 

 

OLDALAS FOKHAGYMÁS-PETREZSELYMES CSUSZÁVAL >>> 

 

Ajánljuk még: 

Ezek is érdekelhetnek