Péntekenként olyan fogásokkal indítjuk a napot, melyekkel könnyedén megtörheted a hétvégi családi ebédek, vacsorák menüjéből adódó monotonítást. Ezekkel a finomságokkal biztos, hogy nem vallasz szégyent a konyhában még akkor sem, ha nem mozogsz otthonosan a gasztronómi világában. Nincs más dolgod, mint figyelmesen követni a választott étel receptjének instrukcióit. Most pedig nézzük; mi legyen az ebéd a hétvégén?
TÖKFŐZELÉK CSIRKEMELL PÖRKÖLTTEL >>>
CSIRKEPÖRKÖLT NOKEDLIVEL, AHOGY GÁSPÁR BEA KÉSZÍTI >>>
ZÖLDFŰSZERES PULYKAMELL >>>
MÉZES-MUSTÁROS CSIRKEMELL >>>
BARNASÖRÖS MARHARAGU >>>
VÖRÖSBOROS MARHAPÖRKÖLT NOKEDLIVEL >>>
SAJTOS-RAKOTT HÚSSZELETEK >>>
PARADICSOMOS-SERTÉSHÚSOS RAKOTTAS >>>
TÖLTÖTT PAPRIKA, AHOGY GÁSPÁR BEA KÉSZÍTI >>>
KOLOZSVÁRI RAKOTT KÁPOSZTA >>>
CITROMOS-MUSTÁROS HÚSGOLYÓ MÁKOS METÉLTTEL >>>
CSIRKÉS-PARADICSOMOS TÉSZTA ZÖLDBORSÓVAL >>>
RAKOTT KRUMPLI SÜLT KOLBÁSSZAL >>>