Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
Jamie Oliver tudja csak igazán, hogy mitől jó egy húsétel. Az ismert sztárséf, aki nem mellesleg több szakácskönyvet is kiadott, munkái során szinte az egész világot bejárta, ennek köszönhetően pedig a más nemzetek gasztronómiáját is jól ismeri. Jamie mindezek ellenére mégis egy hétköznapi húsételt nevezett meg kedvenceként.
A fasírt az egyik leggyakrabban előforduló étel az itthoni otthoni asztalokon. Mindenkinek megvan a saját receptje, amit nagy valószínűséggel anyukájától, nagymamájától tanult, esetleg időközben valamelyest attól eltért, variált rajta, de mindenképp bázisként használja az otthoni verziót.
WM
Édes kicsi, szőrös nyuszi, a családnál vendégeskedő húsvéti nyúl, a gyerek kockásfülű nyula.... ezek azok a sztereotípiák, ami miatt nem esszük a nyulat, pedig az egyik létező legegészségesebb hús.
Pistuc
Az első húsétel, amit készítettem, a fasírozott volt. Jó anyám gyakran sütötte rúdban, azaz egyben, én inkább pogácsákat formázok belőlük. Egy biztos: akár így, akár úgy készítem, a fűszeresdoboz ilyenkor főszereplő a munkaasztalon.