Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
Ha egy egyszerű, mégis isteni finom desszerttel lepnéd meg a családot, Gáspár Bea sütés nélküli sajttortájával nem lőhetsz mellé - mutatjuk a receptet!
"Az első képen minden OK, a másodikon viszont..." - szöveggel tett fel Gápár Bea egy előtte-utána fotópárt az Insagramjára, miután hazaértek férjével, Gáspár Győzővel a tv2 utazás realityjének, az Ázsia Expressznek több, mint egy hónapos forgatásáról. Tény, hogy van különbség a két kép között.
Videó
Azt tudjuk, hogy Gáspár Bea zseniálisan süt-főz. De vajon mi a helyzet a lányaival, Evelinnel és Virággal? Bea elárulta, mennyire mozognak otthonosan a konyhában.
Gáspár Beáról tudjuk, hogy nagyon otthonosan mozog a konyhában - megnyerte A Konyhafőnök VIP című gasztro-vetélkedőt, három receptkönyve is megjelent, és a cukrász tanfolyamot is elvégezte. De nemcsak sütni-főzni, hanem enni is nagyon szeret, ezért pár éve komoly döntésre szánta el magát: bevállalta a gyomorszűkítő műtétet.
Gáspár Bea ismét benézett a Mindmegette konyhájába, és megosztotta velünk a Gáspár család egyik kedvenc süteményreceptjét. A sportszelet nevű desszertnek ugyan semmi köze a sporthoz, ellenben olyan finom, hogy 3 szelet alatt képtelenség megállni, így fogyasztása után a felesleges kalóriákat mozgással kell majd eltüntetni.
Gáspár Beának nem véletlenül jelent meg immár a harmadik szakácskönyve, főzőtudását egy ország irigyli, így jogosan gondolnánk, férje, Gáspár Győző is boldogan falja főztjét. Ez azonban nem volt mindig így, sőt, volt, hogy Győző arra sem volt hajlandó, hogy megkóstolja felesége ételét.
Gáspár Beáról, a Konyhafőnök VIP egykori nyerteséről, későbbi zsűritagjáról és 3 szakácskönyv szerzőjéről senki sem gondolná, hogy nem az anyatejjel szívta magába a főzés tudományát. Pedig Bea, saját elmondása szerint, úgy ment férjhez, hogy nem igazán tudott főzni, legnagyobb kritikusa akkor is, ma is Győző, aki nem egyszer kergeti még ma is az őrületbe, a túlságosan kifinomult ízlésével.
Gáspár Bea néhány éve megnyerte A Konyhafőnök VIP című gasztro-vetélkedőt, melynek köszönhetően egy országnak bizonyította be, mennyire otthonosan mozog a konyhában. Azóta három receptkönyve is megjelent, sőt, a cukrász tanfolyamon is jelesre vizsgázott. Azonban volt idő, amikor a főztje nem nyerte el az egész család tetszését.
Miután kenterbe verte a többi versenyzőt a Konyhafőnök VIP-ban, egy másodpercig nem kételkedhetünk abban, hogy Gáspár Bea zseniálisan, szuvidál, konfitál, szervírozik. És mindezt persze úgy, hogy imádja minden percét. Ám, ami számára az igazi öröm, a valódi elismerés: ha ízlik a főztje. A Mindmegette sorozatában a családja és a barátai kedvenceit főzi meg nekünk, amivel nálunk is garantált a siker. Ezúttal töltött dagadót készített, a klasszikus receptet egy kis csavarral. A húsvéti ünnepi asztal fénypontja lesz ez az étel.
Gáspár Bea a Mindmegette 20. születésnapjára elkészítette az egyik kedvenc sós vendégváróját, a nehéz sós teasüteményt, melynek falatozását szerinte képtelenség abbahagyni. Készül is majd egy jó nagy adag Evelin vagy Virág lagzijára, igaz, azt biztosan nem ő süti majd.
Fotó/Videó: Horváth András
Gáspár Bea a Mindmegette konyhájában most egy igazi klasszikus süteményt, zserbót készített. A végeredmény szerintünk tökéletes lett, Bea receptjét követve pedig nálatok is garantált a siker. Próbáljátok ki!
Gáspár Bea túrós ropogósa a tökéletes vendégváró szilveszterre, csak egy gond van vele: csak úgy eteti magát, így nincs az a mennyiség, ami ne fogyna el!
Gáspár Bea 2017-ben nyerte meg A Konyhafőnök VIP című gasztro-vetélkedőt, melynek köszönhetően egy országnak bizonyította be, mennyire otthonosan mozog a konyhában. Azóta három receptkönyve jelent meg, a Hal a torán című gasztro-reality háziasszonyának is felkérték, és nem utolsó sorban a Mindmegette.hu márkanagykövete lett. Most könyvéről, a műsorról és a Mindmegettével kapcsolatos élményeiről faggattuk.
Miután kenterbe verte a többi versenyzőt a Konyhafőnök VIP-ban, egy másodpercig nem kételkedhetünk abban, hogy Gáspár Bea zseniálisan, szuvidál, konfitál, szervírozik. És mindezt persze úgy, hogy imádja minden percét.
A májgaluska az egyik legnépszerűbb levesbetét - nem túl bonyolult, ráadásul az íze is mennyei. Ha kipróbálod Gáspár Bea zseniális receptjét, utána csak így fogod készíteni!