Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gáspár Bea így érte el, hogy végre Győző is megegye a főztjét

default user icon
MME
Gáspár Beának nem véletlenül jelent meg immár a harmadik szakácskönyve, főzőtudását egy ország irigyli, így jogosan gondolnánk, férje, Gáspár Győző is boldogan falja főztjét. Ez azonban nem volt mindig így, sőt, volt, hogy Győző arra sem volt hajlandó, hogy megkóstolja felesége ételét.

Gáspár Bea neve mára összefonódott a gasztronómiával, hiszen miután megnyerte a Konyhafőnök VIP-t, sorra jelentek meg szakácskönyvei, szám szerint három, és nemrégiben a Hal a tortán című műsor háziasszonyának is felkérték.

Joggal gondolhatnánk, hogy a családja él-hal az általa készített ételekért, Bea azonban nemrégiben elárulta, volt idő, amikor apósa azt mondta: még a macska sem enné meg a főztjét. És Győző sem volt hajlandó megkósolni az általa készített borsólevest, így a fazék teljes tartalma nemes egyszerűséggel a falon és a kukában végezte.

Bea azonban rájött, mivel tudja rábírni férjét arra, hogy legalább megkóstolja az ebédet, erről mesélt most a Mindmegette.hu konyhájában. De azt is elárulta, kitől tanult főzni, és hogyan szokta Győző megdicsérni az ételt, amit elé tesz.

Ezek is érdekelhetnek

Friss