Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gáspár Beáékat megviselte Ázsia - előtte-utána fotó!

default user icon
MME
"Az első képen minden OK, a másodikon viszont..." - szöveggel tett fel Gápár Bea egy előtte-utána fotópárt az Insagramjára, miután hazaértek férjével, Gáspár Győzővel a tv2 utazás realityjének, az Ázsia Expressznek több, mint egy hónapos forgatásáról. Tény, hogy van különbség a két kép között.

Nemrég véget ért a tv2 celeb roadshow-jának, az Ázsia Expressznek a forgatása, el is kezdtek hazaszállingózni a kihívásokkal teli úton kissé megtört celebek. Gápárék is hazatértek Jordániából, amiről Győző roppant hivatalos hangvételű közelményben tájékoztatta is a követőit és rajongóit:

 

Gáspár Bea is bejelentkezett, mégpedig egy előtte-utána fotópárral, amin bizony látszik, hogy nem múlt el nyomtalanul a 4 hetes kaland:

 

Az ősztől jelentkező műsorból kiderül majd, hogy bírták a megpróbáltatásokat egy idegen országban, aminek a nyelvét nem beszélik, mit ettek és ittak, hányszor balhéztak össze az út során - de, ha ahhoz tartották magukat, amit Bea írt májusi búcsú-posztjában, nem fogunk unatkozni: "Sziasztok! Határozatlan ideig (amíg ki nem esünk a játékból) kicsit eltűnök. Mivel nem lesz telefonom, nem fogok tudni posztolni, más sem fog helyettem. Remélem szuper műsort fogunk NEKTEK gyártani és jókat fogtok majd őszre szórakozni rajtunk! Nekünk egy célunk van:magunkat is jól érezve egy jó hangulatú forgatással a NÉZŐKET vagyis TITEKET jó kedvre deríteni! Vigyázzatok magatokra! Igyekszünk minél tovább bent maradni! Ámbár nem félek, mert ha @gaspargyozo velem van, nem történhet semmi különös dolog!"

Ezek is érdekelhetnek:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss