Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gáspár Bea konyhája: töltött dagadó, a húsvéti ünnepi asztal sztárja

default user icon
MME
Miután kenterbe verte a többi versenyzőt a Konyhafőnök VIP-ban, egy másodpercig nem kételkedhetünk abban, hogy Gáspár Bea zseniálisan, szuvidál, konfitál, szervírozik. És mindezt persze úgy, hogy imádja minden percét. Ám, ami számára az igazi öröm, a valódi elismerés: ha ízlik a főztje. A Mindmegette sorozatában a családja és a barátai kedvenceit főzi meg nekünk, amivel nálunk is garantált a siker. Ezúttal töltött dagadót készített, a klasszikus receptet egy kis csavarral. A húsvéti ünnepi asztal fénypontja lesz ez az étel.

Itt találod a töltött dagadó pontos receptjét! >>> 

GÁSPÁR BEA KONYHÁJA: LASAGNE BOLOGNAI SZÓSSZAL >>> 

GÁSPÁR BEA KONYHÁJA: TÁRKONYOS CSIRKEGOMBÓCLEVES, AHOGY MI SZERETJÜK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss