Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gáspár Bea konyhája: töltött dagadó, a húsvéti ünnepi asztal sztárja

default user icon
MME
Miután kenterbe verte a többi versenyzőt a Konyhafőnök VIP-ban, egy másodpercig nem kételkedhetünk abban, hogy Gáspár Bea zseniálisan, szuvidál, konfitál, szervírozik. És mindezt persze úgy, hogy imádja minden percét. Ám, ami számára az igazi öröm, a valódi elismerés: ha ízlik a főztje. A Mindmegette sorozatában a családja és a barátai kedvenceit főzi meg nekünk, amivel nálunk is garantált a siker. Ezúttal töltött dagadót készített, a klasszikus receptet egy kis csavarral. A húsvéti ünnepi asztal fénypontja lesz ez az étel.

hozzávalók:

  • 1 db felszúrt sertésdagadó (kb. másfél kg-os)
  • 10 db tojás
  • 4-5 db zsemle
  • 1 fej vöröshagyma
  • zsiradék
  • 2 db gomba
  • 20 dkg darált sertés hús
  • bors
  • 1 csokor friss petrezselyem zöld
  • őrölt fűszerpaprika
  • kakukkfű
  • 2-4 gerezd fokhagyma

elkészítése:


ITT TALÁLOD A TÖLTÖTT DAGADÓ PONTOS RECEPTJÉT! >>> 

ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss