Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gápár Bea: Győző leszólta, úgyhogy repült a borsóleves, fazekastul a kukába!

default user icon
MME
Gáspár Beáról, a Konyhafőnök VIP egykori nyerteséről, későbbi zsűritagjáról és 3 szakácskönyv szerzőjéről senki sem gondolná, hogy nem az anyatejjel szívta magába a főzés tudományát. Pedig Bea, saját elmondása szerint, úgy ment férjhez, hogy nem igazán tudott főzni, legnagyobb kritikusa akkor is, ma is Győző, aki nem egyszer kergeti még ma is az őrületbe, a túlságosan kifinomult ízlésével.

Gáspár Bea konyhai profizmusát és lazaságát látva kevesen gondolják, hogy amikor férjhez ment Gáspár Győzőhöz, vajmi keveset konyított a szakácsművészethez. Bea nemrégiben elárulta, hogy a főzési tudományának alapjait a zseniálisan főző anyósától kapta, és az elején, bizony, voltak kudarcélményei bőséggel: előfordult, hogy az apósa azt mondta, hogy a macska sem enné meg a főztjét, és Győzőt sem volt egyszerű rávenni, hogy egyáltalán megkóstolja a főztjét - de idővel ezt is megoldotta! 

A legnagyobb kritikusa persze azóta is a férje, akinél - Bea szavaival élve - nem egyszer verte ki a biztosítékot egy-egy fogás, amit a neje elkészített, és az is előfordult, hogy súlyos botrányba fulladt egy-egy étkezés.

Azóta már más szelek fújnak: az egész család csillogó szemmel, boldogan falja a főztjét, legyen az töltött dagadó, lasagne vagy csontleves májgaluskával.  

Ezek is érdekelhetnek

Friss