Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gáspár Bea sütés nélküli sajttortáját AZONNAL ki kell próbálnod!

default user icon
MME
Ha egy egyszerű, mégis isteni finom desszerttel lepnéd meg a családot, Gáspár Bea sütés nélküli sajttortájával nem lőhetsz mellé - mutatjuk a receptet!

Gáspár Bea jó néhány zseniális receptet mutatott már nekünk: nálunk többek között a zserbója, a Sacher-tortája és a Fanta szelete is hatalmas kedvenc. Most pedig Instagram-oldalán osztott meg egy sütés nélküli sajttorta receptet, amiért megőrülnek a követői.

A gyönyörű, friss gyümölcsökkel díszített torta fotóját már közel ötezren lájkolták, és kommentelők is odavannak érte. Íme, a recept!

Gáspár Bea sütés nélküli sajttortája

Hozzávalók:

Az alaphoz:
20 dkg natúr keksz
10 dkg natúr olvasztott vaj

A töltelékhez:
1 kg mascarpone krémsajt
2 csomag zselatin fix (2x20 g)
33 dkg tejföl (egy nagy pohár)
50 dkg édes tejszín
2 dkg porcukor
2 csomag vaníliás cukor

A tetejére:
Gyümölcs díszítés ízlés szerint

Elkészítése:

1. A kekszet összetörjük és hozzákeverjük az olvasztott vajat, majd ezt a masszát egyenletesen a 26 cm-es tortaforma aljába tesszük, alaposan lenyomkodjuk,és mehet is a hűtőbe 1 órára pihenni.

2. A krémet közben elkészítjük: a hozzávalókat mixerrel jól összedolgozzuk, majd a kihűlt keksz alapra helyezzük, végül visszatesszük a tortaformát a hűtőbe és egy éjszakát pihentetjük. Másnap reggel a kedvenc gyümölcseinkkel ízlés szerint díszítjük.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss