Elkészítés: A burgonyát sós vízben megfőzzük, a tojásokat keményre főzzük. A kihűlt burgonyát, a tojást, a vöröshagymát felkarikázzuk. A felvágottakat kockázzuk fel kb 1 cm-re. Rétegezzük egy nagy tálba a hozzávalókat, burgonya, tojás, felvágott, hagyma, paprika. A burgonyát és a tojást mindig sózzuk kicsit meg. Burgonyával fejezzük be. Ha elfogyott a hozzávaló, a tejfölbe tegyünk egy kis sót vagy ételízesítőt. Aki szereti, majonézzel is felturbózhatja, és öntsük a salátára. Kicsit rázzuk le a tejfölt. Legalább 1 napig hagyjuk érlelődni. Nagyon finom vacsoraétel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre