hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bizarr! Ezt az ételt kívánja legjobban a terhes Rihanna

default user icon
MME
Azt eddig is tudtuk, hogy Rihannától nem áll távol az extremitás, már, ami a zenéjét és az öltötködését illeti, ahogy azt is, hogy terhesen egészen bizarr ételkombinációk után sóvárognak a nők. Azt azonban, amit a barbadosi énekesnő jelen állapotában rendszeresen megkíván, akor sem ennénk meg, ha fizetnének érte.

Rihanna, barbadosi énekesnő januárban jelentette be, hogy párjával kisbabát várnak, és azóta egyetlen alkalmat sem mulasztott el, hogy szépen gömbölyödő hasát megmutassa a nagyvilágnak - legutóbb a Vouge magazin májusi címlapján szerepelt, tetőtől talpig áttetsző sztreccs csipkeruhában pózolt. A magazinban olvasható interjúból azonban kiderült az is: nem csak a ruhák terén van különleges ízlése Rihannának.

Arra kérdésre ugyanis, hogy milyen ételt kíván leginkább terhesen, azt válaszolta: 

 

"A mandarint. Sóval meghintve" - válaszolta az énekesnő, majd gyorsan hozzátette: "Mi, Barbadoson, minden gyümölcsöt óceánvízbe áztatunk, úgyhogy ezen felénk senki nem lepődik meg." 

 

Mi, azért, eléggé meglepődtünk, bár tény, hogy egyesek, másállapot nélkül is képesek a zsíros kenyeret cukorral, a pacalpörköltet barackbefőttel vagy a sült krumplit vaníliafagyiba tunkolva  fogyasztani.

A beszélgtésből az is kiderült, hogy Rihanna ízlése igazából már a terhesség előtt sem volt - európai szemmel nézve - hétköznapinak mondható: elmesélte ugyanis, hogy az egyik nagy kedvencéről, a sült krumpliról kaviárral körítve le kellett mondania, mert nem bírta elviselni a szagát sem; ellenben egy csokis fánkkal, amit azelőtt, mint minden édességet, tiszta szívből gyűlölt, most simán lekenyerezhető.

Bár továbbra sem tudni biztosan, mikor érkezik a kisbaba, izgatottan várjuk, mivel indul majd a hozzátáplálás RiRi-éknél.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss