Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Erő, Ösztön, Harmónia - melyik atlantiszi csillagjegyhez tartozol?

default user icon
MME
A tengerbe veszett, rejtélyes kultúrában kilenc csillagjegyet tartottak számon. Keresd ki, melyik a te atlantiszi csillagjegyed!

Platón írt először a rendkívül gazdag, fejlett királyságról, melynek történetét nagyapjától hallotta. Beszámolója szerint az ottaniak életét a tengerek ura, Poszeidón irányította… A tengerbe süllyedt civilizáció rejtélye azóta sem hagyja nyugodni a tudósokat. Az atlantisziak ismerték az asztrológiát, és saját numerológiai rendszerük volt, és eszerint kilenc jegyet különböztettek meg. Válaszd ki, melyik napon születtél (a hónap és az év nem számít), és kiderül, hogy melyik atlantiszi jegyhez tartozol!


Ösztön

ha bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél

Ösztönös természet vagy, intuícióid vezetnek az útadon, csalhatatlanul. Gyors észjárásodnak és talpraesettségednek köszönhetően képes vagy megragadni minden lehetőséget, amit a sors kínál. Életed során többféle szerepben kipróbálhatod magad, életútjadat komoly váltások tarkítják.

Egység

Ha bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél

Életfeladatod az egység, a közösség megtalálása, ezt fiatalkorában többnyire az emberi kapcsolataiban keresi. Segítőkész természet vagy, ám nagyban függsz a környezeted visszajelzéseitől, megfelelni vágyásod törékennyé, sebezhetővé teheti. Meg kell tapasztalnod, hogy önmagadban is értékes egész vagy, ha ez sikerül, valódi szellemi vezetővé válhatsz!

Jelenlét

Ha bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél

Képes vagy megélni a pillanat nyújtotta örömöket, ugyanakkor nagyon is gyakorlatias vagy, jól elboldogulsz az életben. Erősséged, hogy át tudod látni a rejtett összefüggéseket, minden helyzetben hamar rátalálsz a megoldásra. Sok barátod van, mások is szívesen fordulnak hozzád tanácsért.

Erő

Ha bármely hónap 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született

Erőt sugárzol, bárhol jelensz is meg, mély nyomot hagysz másokban. Biztos kézzel nyúlsz a kényes, nehéz kérdésekhez, diplomatikus, higgadt természet vagy, nagy munkabírással. Az üzleti érzéked kiemelkedő, és remekül tudsz motiválni másokat!

Kapcsolódás

Ha bármely hónap 5-én, 14-én vagy 23-án születtél

Igazán népszerű személyiség vagy, titokzatos kisugárzásoddal egyszerűen vonzod az embereket! Jól bánsz a szavakkal, értesz ahhoz, hogy összekapcsolj embereket. Karrieredben is kamatoztatni tudod az ismeretségeidet, hajlamos vagy azonban arra, hogy kihasználj másokat.

Harmónia

Ha bármely hónap 6-án, 15-én vagy 24-én születtél

Ön kiegyensúlyozott természet, kedves, érzelmes, bájos és érzékeny. Az életben sokszor támaszkodik másokra, ám sosem él vissza a segítőkészségükkel. Érzékenységének köszönhetően rá tud hangolódni az emberekre, és finoman közelít a problémákhoz. Hamar családot alapít, kitűnő szülő válik önből.

Racionalitás

Ha bármely hónap 7-én, 16-án vagy 25-én születtél

Te vagy a kőszikla a viharban, az, akire a többiek támaszkodni tudnak! Bármilyen helyzetbe sodorjon is az élet, képes vagy hideg fejjel gondolkozni. Az érzelmeidet viszont nehezen, sok elfojtással, ambivalenciával éled meg, így beletelik egy kis időbe, mire megtalálod az igazit.

Ellenállás

Ha bármely hónap 8-án, 17-én vagy 26-án születtél

Hatalmas szenvedély fűt, hittel vágsz neki mindennek. Pontosan tudod, hogy mit akarsz, és azt általában el is éred. Életfeladatod, hogy változást hozz létre a világban, hogy kizökkentsd a dolgok folyását a medrükből. A szerelemben is nagyon szenvedélyes vagy, gyakran élsz se veled, se nélküled kapcsolatban.

Küldetés

Ha bármely hónap 9-én, 18-án vagy 27-én születtél

Igazi idealista vagy, az igazság keresője. Valóban hiszel az egyetemes értékekben, magasabb tudatossággal szemléled az életet. A valóság, a maga hétköznapiságával gyakran kiábrándítóan hat rád, és ez búskomorsághoz vezethet. Figyelj oda erre!

Ezek is érdekelhetnek

Friss