Kb 1 deci tejet langyosra melegítjük, feloldjuk benne a cukrot, belemorzsoljuk és felfuttatjuk az élesztőt.
A lisztet tálas mixer edényébe mérjük, hozzáadjuk a tojást, a vajat, a citromhéjat és a felfutott élesztőt. A maradék tejet apránként adjuk hozzá, nekem összesen 1,5 deci kellett hozzá.
A dagasztókarral egynemű, a tál falától elváló tésztává dagasztjuk, majd letakarva, meleg helyen 1/2 órát kelesztjük.
Közben a muffintepsi mélyedéseit kikenjük vajjal.
A diót és az eritritet kimérjük és összekeverjük.
A megkelt tésztát 12 egyforma részre osztjuk, mindegyikből 4-4 gombócot formálunk. A tésztagolyókat olvasztott vajba mártjuk, megforgatjuk a cukros dióban, és a tepsi mélyedésébe teszünk. Újabb 1/2 órát kelesztjük, majd előmelegített, 180 fokos sütőben megsütjük.
A pudingport a tasakon lévő utasítás szerint elkészítjük és a "muffinhoz" kínáljuk