Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fa játékkasszát dob piacra az Aldi, remek az ára és a kicsik odáig lesznek érte

Egymás után érkeznek a jobbnál jobb karácsonyi ajándékok a hazai boltokba. A játékkonyha után pedig itt az újabb sláger, a fa játékpénztárgép!

A felnőtteket elég durván megosztja az önkiszolgáló kasszák jelenléte, ugyanis egyesek imádják ezeket a pénztárakat, mások viszont ki nem állhatják, hogy maguknak kell bekasszázni a termékeket. A kisgyerekek viszont élvezettel játszanak boltosat, és mostantól a pénztárgép mögé pattanhatnak a saját otthonukban, ugyanis az Aldiban polcokra kerül a fa játékkassza!

Érkezik az Aldiba a fa játékpénztárgép

A fából készült játékkassza 2023. december 7-től lesz elérhető az Aldi boltjaiban, azonban érdemes sietni, ugyanis mindössze 3999 forintot kérnek érte, így nagy az esély arra, hogy hamar elkapkodják. A fa pénztár nemcsak remek játék, hanem segíthet fejleszteni a gyermekek számolási és kommunikációs képességeit is, így szórakoztató és egyben hasznos ajándék is lehet a karácsonyfa alá.

A kasszához játékpénz, vonalkód-leolvasó, nyugtatekercs, bankkártyaolvasó, valamint játék bankkártya is jár, így tényleg teljes lehet a játékélmény.

Borítókép: Aldi

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss