Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Melyik Pikok Pure terméket válasszuk? Újabb egészségtudatos táplálkozást támogató termékek a Lidl kínálatában

default user icon
MME
Nehéz kérdés, hogy mi kerüljön a kosárba, ha viszonylag olcsón szeretnék jó minőségű, és egészséges felvágottakat vásárolni. A Lidl áruházakban azonban ez nem gond, hiszen a saját márkás húskészítményeik, a Pikok Pure termékcsalád minden tagja megfelel az elvárásainknak.

Az áruházlánc több ezer saját márkás élelmiszert és egyéb, például háztartási terméket, vegyi árut, valamint kozmetikumot kínál. Ezeket nem véletlenül kedveljük: a kiváló ár-érték arány lehetővé teszi, hogy olcsón jussunk hozzá minőségi termékekhez. A saját márka ugyanis nem egy negatív minősítés, pont ellenkezőleg: a Lidl nemzetközi színvonalú beszerzési irányelvei biztosítják, hogy mindig a márkatermékekhez hasonló minőségű árut kapjunk, jellemzően kedvező áron.

ÚJ TERMÉKCSALÁD SZÜLETETT

A Lidl kiemelt figyelmet fordít arra, hogy megkönnyítse számunkra egy egészséges és kiegyensúlyozott étrend kialakítását. Ennek jegyében született meg a 2019-ben a Pikok Pure termékcsalád, amelynek tagjai nem tartalmaznak tartósítószert és ízfokozókat. Erről a márka neve is árulkodik: pure, azaz tiszta. Az elmúlt években hozzászoktunk, hogy a termékcsalád valamennyi tagja ízletes, valódi húsból készül, adalékanyagoktól és színezékektől mentes és mindemellett elérhető árú. A Pikok Pure termékek teljes értékű fehérjeforrások, számos létfontosságú vitamin- és ásványi anyag forrásai, például B-vitaminok, A- és D-vitamin, vas, kalcium, cink, réz, mangán és szelén is található bennük. Akkor is jó helyzetben vagyunk, ha valamilyen betegség, allergia vagy érzékenység miatt speciális étrendre van szükségünk, hiszen választhatunk cukor-, glutén- és egyéb allergénektől mentes termékeket is.

BŐVÜLŐ KÍNÁLAT

Eddig sem kellett lemondanunk semmi finomságról, most pedig négy új termékekkel bővül a kínálat – így már 16 különböző, kizárólag természetes összetevőkből álló Pikok Pure termék közül választhatunk. A vásárlást megkönnyíti, hogy a termékek az áruházak polcain egy blokkban, jól láthatóan találhatók.

ÍME, AZ ÚJDONSÁGOK!

A legújabb termékek olyan innovációk, melyek többek között a magyar konyha páratlan ízvilágát hordozzák magukon.

Pikok Pure Szívsonka:

  • Füstölt
  • Lassú pácolású
  • Csont nélküli, darabolt nyers sonka

Magas hústartalmú húskészítmény (100 gramm termék 142 g sertéscombhús felhasználásával készül), mely jelentős fehérjetartalommal rendelkezik (100 grammban 21 gramm fehérje található), zsírtartalma ugyanakkor mérsékeltnek mondható (24%), ebből adódóan kalóriatartalma nem haladja meg a 300 kcalt/100 gramm. További előnye, hogy tartósítószert, adalékanyagot és ízfokozót sem tartalmaz.

Pikok Pure Sertés szalámi marhahússal

Füstölt, magas hústartalmú húskészítmény (100 gramm termék 125 gramm sertés-, és 15 gramm marhahús felhasználásával készül), mely számottevő fehérjetartalommal rendelkezik (100 grammban 22 gramm fehérje található). Zsírtartalma a szalámifélékhez képest jóval alacsonyabb (37%), ebből adódóan kalóriatartalma kb. 100 kcal-val kevesebbet tartalmaz 100 grammra nézve. További előnye, hogy nem tartalmaz tartósítószert, jellegzetes ízét a fűszereknek és a bükkfa füstnek köszönheti.

Pikok Pure Stifolder

  • Füstölt
  • Szárításos érleléssel készült
  • Sváb félszáraz kolbász különlegesség

Magas hústartalmú fűszerpaprikával ízesített húskészítmény (100 gramm termék 148 gramm sertéshús felhasználásával készül), mely kimagasló fehérjetartalommal rendelkezik (100 grammban 23 gramm fehérje található). További előnye, hogy tartósítószert, adalékanyagot és ízfokozót sem tartalmaz, illetve garantáltan glutén-, és laktózmentes termék.

Pikok Pure Sertésmájas

  • Adalékanyag-mentes májas
  • Hagyományos íz természetesen
  • 150 grammos kiszerelés

28% sertésmájat és sertésszalonnát tartalmazó húskészítmény, mely szóját, adalékanyagot és tartósítószert sem tartalmaz. Kellemes, krémes állagát a szalonnának, valamint a lenmaglisztnek, a burgonyakeményítőnek és az útifűmaghéjlisztnek köszönheti. További előnye, hogy a termék garantáltan glutén-, és laktózmentes.

A Pikok Pure 2019-ben elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat, amely annak köszönhető, hogy a márka bevezetése és a termékfejlesztések során elsősorban arra koncentrált a vállalat, hogy a lehető legmagasabb minőséget kínálja az egészségtudatos fogyasztói szegmens számára. 2022-ben és 2023-ban elnyerte a Superbrands elismerést is, a Pikok Pure parasztkolbász pedig az ÉMIN díjat 2023-ban.

Miért szeretjük a Pikok Pure termékeket?

  • A termékek nem tartalmaznak tartósítószert és ízfokozókat;
  • adalékanyagoktól és színezékektől mentesek;
  • kiemelkedően magas a hústartalmuk;
  • a szalámi- és kolbászkínálat darabjai füstaroma helyett hagyományos füstöléssel készítik;
  • a kínálatban találhatók glutén-, cukor- és egyéb allergénektől mentes termékek is. 

(X)

Ezek is érdekelhetnek

Friss