Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

2 csúcstermék, amitől könnyebbé válik az otthoni sütés-főzés!

default user icon
MME
Égett már le tepsis sült ételed, mert rossz minőségű tepsiben készítetted? Kapott már lángra a sütőkesztyűd? Meleg helyzetek mindig adódhatnak a konyhában, de szerencsére van rájuk megoldás!

A Zepter egyet jelent a kiváló minőséggel és az egyéni formavilággal, valamint a forradalmian új gyártási technológiával. A Zepter termékekkel egészségesebb és teljesebb életet élhetünk termékei kimagasló minőségének köszönhetően. 

Süss egészségesen

A Zepter Lasagna Baking Dish egy olyan speciális tepsi, amely rozsdamentes acélból készült, korrózióálló és elpusztíthatatlanul masszív. Ez a páratlan minőségű tepsi ráadásul annyira szép, hogy nincs szükség sütés után egy tányérra a tálaláshoz, mert ezt a serpenyőt bátran a terített asztalra teheted. Süthetsz benne pulykát, csirkét, húsokat, rakott finomságokat, vagy épp lasagne-t, amelyről a tepsi a nevét kapta.

Fő a biztonság!

Azért, hogy a tepsis egytálétel készítésekor ne süsd meg a kezed, a Zepter bemutatja a tökéletes sütőkesztyűt: megvédi a kezedet a melegtől, így biztonságosan süthetsz, főzhetsz a konyhában. Ha ezt használod, akkor a fogás nem válik esetlenné, ebben a sütőkesztyűben biztosan érezheted a serpenyő vagy az edény fülét – anélkül, hogy a megsütnéd a kezedet. És mit nyújt még ez a Zepter-különlegesség? Csúszásmentes neoprén felület, kényelmes poliészter béléssel, ami pofonegyszerűen tisztítható: egyszerűen csak le kell törölni. A meghosszabbított, kihajtható szegély segítségével teljesen megóvhatod a kezed és a csuklód sütés-főzéskor.

Bővebb infót itt találsz a Zepter termékekről!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss