A kétféle húst megmossuk és nagyobb kockákra vágjuk. Összekeverjük az olajat a grillfűszerrel, némi sóval, borssal és a kakukkfűvel. Ebben a páclében megforgatjuk a felkockázott húst, és 60 percig pácoljuk.
Az uborkát meghámozzuk, és felszeleteljük. Hozzákeverjük a joghurtot, a snidlinget, az olajat, majd ízlés szerint megsózzuk és megborsozzuk. Az így elkészült dresszinget lehűtjük.
A megtisztított hagymát, a gombát és a paprikát a húskockákkal megegyező nagyságú darabokra vágjuk. A cukkinit ujjnyi vastagságúra felkarikázzuk. Váltakozva a grilltűre tűzzük a kétféle húst, a gombát, a cukkinit, a paprikákat és a hagymát, majd a maradék páclével megkenjük a nyársat.
Végül forró grillen, forgatva 10-15 percig sütjük. A joghurtos dresszinggel és kenyérrel kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre