Elkészítés: 1, A tejszínt a 15 dkg kristálycukorral és a vaníliás cukorral addig keverjük, míg a cukor elolvad.
2, Ezután egyenként hozzáadjuk a tojásokat, és tovább habosítjuk, végül hozzákeverjük a liszt és a sütőpor keveréket.
3, Forró, 200 C-os sütőben sütjük kb. 20 percig.
4, Eközben a vajat a 11 dkg kristálycukorral felolvasztjuk, és belekeverjük a tejet és a mandulát.
5, A tésztánkat kivesszük a sütőből, rákenjük a mandulás keveréket, és további 15 percig sütjük 160 C -on, míg aranybarna nem lesz a mandula. Kihűlés után szeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre