Elkészítés: A krémhez villával összetörjük a málnát. A fehér csokit gőz fölött megolvasztjuk. A habtejszínt felverjük.
Kézi robotgéppel összekeverjük a mascarponét az olvadt csokival és a barna cukorral, majd az egészet hozzáadjuk a tejszínhabhoz. A végén az összetört málnát is belekeverjük a csokis-tejszínes habba.
A szirup hozzávalóit jól elkeverjük. Egy tál aljába egy rétegnyit fektetünk a szirupba mártogatott babapiskótákból. Rákenünk egy réteget a csokis gyümölcskrémből, majd málnával megszórjuk. Addig folytatjuk ezt a rétegezést, míg a hozzávalók el nem fogynak.
Figyeljünk, hogy a végén krém kerüljön a beáztatott piskótákra.
Meghintjük kakaóporral, és málnaszemekkel díszítjük.
Hűtőbe tesszük 5-6 órára, de ha van rá lehetőség, akkor egy teljes éjszakára.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre