Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

VarázsLiget nyílik a Városligetben!

VarázsLigetté változik a budapesti Vajdahunyad Vára előtti terület. Varázslatos programok és számtalan karácsonyi finomság várja a gyerekeket.

Megelevenedő tündérvilág és varázslatos gyerekprogramok a TulipánTündér Produkció és a HG Média közös rendezvényén. A VarázsLiget december 10. és. január 2. között nyitva tartó mesevilága csodálatos kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak.

Játékos alkotásra hív a VarázsGömb. A kicsik elkészíthetik a saját tündérszárnyaikat és varázspálcáikat, amelyeket a hétvégi Tündérfelvonulások alkalmával meg is mutathatnak a nagyvilágnak. Minden nap pörög a VarázsLiget bűvös körhintája, közös rajzolásra invitál a VarázsFal, Papito Bohóc pedig egy különleges csodaláda felkutatására csábít.

A hétvégék és ünnepnapok látogatói A Játékkészítő és az Álomutazó mesemusicalek dalaira bekapcsolódhatnak a VarázsTáncba a Tündérek, valamint a Tűzmadarak vezetésével.

Természetesen finom falatokban sem lesz hiány: meleg kakaó, kürtöskalács, illatozó sült gesztenye és számos karácsonyi finomság várja a látogatókat.

A programok ingyenesen látogathatók a Magyar Turisztikai Ügynökség, az MVM, és a Szerencsejáték Zrt. jóvoltából.

Ezek is érdekelhetnek