A burgonyákat meghámozzuk, és egészben, ételízesítővel, őrölt borssal, fokhagyma gerezdekkel fűszerezett vízben félig megfőzzük, majd kiszedjük, és kihűtjük. Ez idő alatt elkészítjük a tölteléket. A tojásokat keményre főzzük, majd amikor kihűltek, a füstölt sonkával együtt apró kockákra vágjuk. Hozzáadjuk a tejföllel elkevert majonézt és mustárt, majd pici sóval, őrölt borssal ízesítjük. A kihűlt burgonyákat félbevágjuk, a burgonyák közepén pici lyukat vájunk, majd megtöltjük sonkás-tojásos-majonézs töltelékkel. Tetejére sajtot reszelünk, és előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre