Elkészítés: A sajtot lobogva forró vízbe tesszük, a tüzet elzárjuk alatta. A fedőt az edényen hagyjuk, és a sajtot annyi ideig hagyjuk a forró vízben, ahány dkg volt.
A margarint, a 4 tojássárgát, a piros aranyat, a sót és a krémsajtot összekavarjuk. A tojásfehérjét, az uborkát, a lilahagymát apró kockákra vágva a krémhez keverjük.
Amikor a sajt ideje lejárt, kivesszük a vízből, alufóliára helyezzük, és még melegen gyorsan téglalap alakúra nyújtjuk. A párizsit a kinyújtott sajtra helyezzük, rákenjük a krémet, és szorosan feltekerjük.
Alufóliába csomagoljuk, lehűtjük, és hidegen szeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre