Elkészítés: 4 dl tejfölt összekeverem a porcukorral, a másik 4 dl pedig a kakaóval. Egy kerek tortaforma alját teleteszem egy réteg babapiskótával, majd rákenem a fél adag cukros tejfölt, ezt beterítem egy réteg gyümölccsel. (Finomabb lesz, ha 1-2 evőkanál gyümölcskonzerv levet ráteszünk.) Ezután ismét egy réteg babapiskóta következik, majd a kakaóstejföl fele, ismét gyümölcs, végül egy kis lé. Ezt addig rétegezem, amíg elfogynak a hozzávalók. A lényeg, hogy a tetejére cukros tejföl kerüljön, egy kevés gyümölcslével leöntve, egy kis instant kakaóval megszórva.
2 óráig hűtőbe teszem, hogy összeálljon, majd tortaszeleteket vágok és tálalom.
Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre