Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szandi csodás trüffeltortával lepte meg szülinapos fiát: itt a fotó

default user icon
MME
Szandiról talán kevesen tudják, hogy az egyik hobbija a cukrászkodás, pontosabban imád formatortákat készíteni. Az énekesnő rendszeresen megmutatja kreációit a közösségi médiában, és nemcsak családtagjait, hanem rajongóit is elkápráztatja kézügyességével.

Szandi fia, Domi a napokban ünnepelte 21. születésnapját, melyre az énekesnő saját maga készítette a tortát. Az ünnepelt tavaly, a kerek, huszadik szülinapjára egy nagyon különleges süteményt, egy hamburger formájú tortát kapott, melynek elkészültéről Szandi videót is készített saját Instagram-oldalára. Idén egy valamivel egyszerűbb, de még így sem könnyű desszertre, trüffelkrémes tortára esett az ünnepelt választása.

Az énekesnő az Instagram-oldalára feltöltött, mindössze 24 óráig elérhető történetében tette közzé, milyen tortát készített születésnapos fiának. A trüffelkrémes tortát kívül csokis máz borítja, a tetejét pedig csokiforgácsba forgatott golyók díszítik. A desszertről természetesen nem hiányozhatott az ünnepelt életkorát mutató gyertya és néhány felirat sem.

KÉSZÍTS TE IS TRÜFFELTORTÁT, MUTATJUK A RECEPTJÉT! >>> 

Borítókép: RTL

Ezek is érdekelhetnek