Elkészítés: Először a vajból, az ömlesztett sajtból, az apróra vágott hagymából és petrezselyemből, illetve a szintén apróra vágott főtt tojásból elkészítjük a krémet.
A 2 db 20 dkg-os trappista sajtot egyenként hideg vízben feltesszük főni, közben villával forgatjuk az első forrásig. Ezután lezárjuk, és fedő alatt 5-8 percig pihentetjük.
A sajtot alufólián nyújtjuk ki kb. fél centisre, és megkenjük a sajtkrémmel (2 lapot készítünk). Beborítjuk szeletelt szalámival, és a fólia segítségével feltekerjük.
Egy napra hűtőbe tesszük, másnap szeletelve fogyasztjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre