Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült kacsamell rozmaringos ördögszekér gombával

30 perc
egyszerű
költséges
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megmosott gombákat hosszúkás vékony szeletekre vágjuk. Egy serpenyőbe felhevítjük az olajat, rátesszük a gombát, rászórjuk a rozmaringot, és 5 percig sütjük, majd sózzuk, borsozzuk, majd félre tesszük meleg helyre.
  2. Közben a kacsamellet a bőrénél beirdaljuk, és megsózzuk a bőrét és állni hagyjuk 1 órán át. Egy másik serpenyőbet felhevítünk és bőrével lefelé beletesszük a kacsamelleket, majd közepes erősségű hőn, vagy lángon pirosra sütjük mindkét felét. Ezután betakarjuk alufóliával, és így sütjük médiumra. 10 perc után levesszük, és pihentetjük a húst. Vékonyra szeleteljük, rizibizivel, és a gombával tálaljuk. Koktélparadicsommal díszítjük.

15 OMLÓS SÜLT HÚS, AMIVEL JÓL LAKIK A CSALÁD >>>

KACSAMELL KÁPOSZTÁS KÖLESSEL: EGYSZERŰ, DE LÁTVÁNYOS FOGÁS >>> 

Megjegyzés

Igazi tavaszi csemege az ördögszekér gomba.A húsvéti asztalon is megállja a helyét! - zsuzsamama56

Ezek is érdekelhetnek

Friss