Elkészítés: Megpirítom a hagymát, kockára vágom a húst és ráteszem, az apróra vágott a fokhagymával együtt. Sózum, borsozom, és kevés vízzel puhára párolom. Ha puha a hús, belekarikázom a répát, majd a póréhagyma fehér részét, nem kell sok párolás neki.
A krumplipüréhez megfőzöm a megtisztított, felkockázott krumplit sós vízben. Leszűröm, majd jól összetöröm a krumplit, és sűrű pürét készítek a tej és a vaj hozzáadásával.
A húst egy sütőtálba öntöm, egyenletesen elosztom rajta a krumplipürét, és előmelegített sütőben pirosra sütöm.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre