Elkészítés: 1. Az alapanyagokat megtisztítjuk, megmossuk.
2. A csirkemellet nagyobb csíkokra vágjuk, majd egy akkora serpenyőbe tesszük, amekkorában bőven elférnek, majd hozzáadjuk a zsírt.
3. A zöldségeket kisebb kockákra vágjuk a sajttal és az almával együtt.
4. A fokhagymát összezúzzuk, elkeverjük egy edényben a joghurttal és sóval-borssal.
5. A zöldségeket egy nagyobb tálban óvatosan összekeverjük.
6. A csirkemellcsíkokat elkezdjük sütni. Sózzuk és borsozzuk. Közben gyakran forgatjuk (kb. 15-20 perc). Amikor a felénél járunk, hozzáadjuk a rozmaringot, majd pár perc után kivesszük és félretesszük.
7. Egy pofásabb tányérra halmozzuk a salátát. A megsült csirkemelldarabokat felcsíkozzuk, majd a salátánkra helyezzük körben. Meglocsoljuk az öntettel és a sütésből visszamaradt zsiradékkal. Díszítjük, tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre