Elkészítés: A tésztához valókat keverőtálban simára dagasztjuk, langyos helyen kb. 45 perc alatt megkelesztjük.
A hagymát felkockázzuk, a pórét kb. 1 cm vastag szeletekre daraboljuk. A kukoricát leszűrjük, a pritaminpaprikát és a fokhagymát apró kockákra aprítjuk, a mozzarellát felkockázzuk.
Felhevített olajban a vöröshagymát megdinszteljük, a darált húst rajta fehéredésig kevergetve sütjük a fokhagymával. Sóval, borssal, korianderrel fűszerezzük. Hozzákeverjük a pórét, és 10 percig fedő alatt pároljuk.
A tölteléket kicsit hűtjük, hozzákeverjük a kukoricát, a mozzarellát és a pritaminpaprikát.
A tejfölhöz keverjük a tojásokat, a mokkáskanál sót és az étkezési keményítőt, az egészet a darált húsos keverékhez adjuk.
Kiolajozunk egy 40x30 cm-es (tapadásmentes) tepsit, a megkelt tésztát beleöntjük, vizes kézzel a tepsi méretéhez lapogatjuk úgy, hogy a széleken kb. 1 cm magas pereme legyen.
A tölteléket elosztjuk a tésztán, előmelegített 170 fokos (légkeveréssel) sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük.
Langyosan szeleteljük és tálaljuk.