hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Párolt spárga

MME MME
2 4.3/5
rafinált
költséges
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A spárgát vastagon meghámozzuk, fás végeit levágjuk, leöblítjük. A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, puhára főzzük.

Elkészítés: Felforralunk kb. 3 liter vizet. A spárgát négy csokorba szétosztjuk, és összekötjük. A vizet a citromlével, a cukorral, a vajjal, és sóval ízesítjük, és a spárgakötegeket kb. 20 percig főzzük benne. Kiszedjük a spárgát, lecsepegtetjük, levágjuk a cérnát a kötegekről, és tányérra rendezzük. Füstölt sonkával, gépsonkával, a főtt burgonyával és mártással kínáljuk.

Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 710 kcal

Ezek is érdekelhetnek