Előkészítés: Előző este durvára megőröljük a gabonát, vagy őrölve megvásároljuk a reformboltban. Nagy tálba tesszük, és összekeverjük annyi hideg vízzel (nem tejjel, joghurttal), hogy kásaszerű masszát kapjunk. Tiszta ruhával letakarjuk, és másnap reggelig állni hagyjuk.
Elkészítés: Az almát megmossuk, húsát apróbb darabokra vágjuk, vagy lereszeljük, és azonnal megcsepegtetjük citromlével. A banánt meghámozzuk, villával szétnyomjuk, és ezt is megcsepegtetjük citromlével. A gyümölcsöket a gabonához keverjük, és tejszínhabot nyomunk a tetejére. Ízlés szerint megszórjuk apróra vágott mogyoróval, vagy mandulával,vagy dióval, vagy egész napraforgómaggal, vagy őrölt lenmaggal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre