Mirinda szelet VII.

60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók
  • tojás
  • cukor
  • liszt
  • sütőpor
  • vaníliás cukor
  • kakaópor
  • túró
  • tejföl
  • cukor
  • citromlé
  • margarin
  • pudingpor
  • üdítő

Elkészítés

Elkészítés: A tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral kb. 15-20 percig verjük. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, majd a kakaóport.

Kikent tepsiben 200˙fokon kb. 15 percig (vagy kicsit tovább, tűpróbáig) sütjük.

A krémhez a túrót elkeverjük a tejföllel, hozzáadjuk az olvasztott margarint, megcukrozzuk, majd hozzáadjuk a citromlevet. A kihűlt piskóta tetejére kenjük.

A pudingport felfőzzük az üdítővel, majd a túrós tetejére öntjük. Hagyjuk kihűlni, megszilárdulni.

Ezek is érdekelhetnek

Friss