Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Érkeznek a boltokba az első, mesterséges intelligenciával készített pékáruk

default user icon
MME
A mesterséges intelligencia segítségével készíttette legújabb pékáruit a Hajdúsági Sütödék-csoport. A három újdonság között található kenyér, édes- és sós péksütemény is.

A mesterséges intelligencia nemcsak képeket vagy szövegeket képes alkotni, hanem recepteket is. A Mindmegette stábja is megkérte a mesterséges intelligenciát, hogy írjon egy magyaros receptet, melyet el is készítettünk. A végeredmény jobb lett, mint vártuk! A mesterséges intelligencia, röviden MI tehát képes működő ételeket összehozni, ezt használta ki a Hajdúsági Sütödék-csoport is, mely három új pékáruját a virtuális pékkel készíttette el!

Kenyerek és péksütemények a mesterséges intelligencia segítségével

A Hajdúsági Sütödék-csoport a termékfejlesztés során vette hasznát a mesterséges intelligenciának. Több mint fél tucat MI-platformot vontak be a munkába, így a termékötletek, a konkrét receptúrák, technológiai szempontok, vagy éppen a marketing, a kommunikáció és a kreatív elemek kialakításába.

„Az ízekről és a termékélményről véleményt a tesztek során kizárólag emberek alkottak. Ezért is remélem, hogy jól fogadják majd a piacokon a Mi & MI koncepció keretében készült termékeinket” – fejezte ki reményét Szakács Tamás vezérigazgató.

Ezek a mesterséges intelligenciával készített új pékáruk

Csevegő magvas cipó

Finom, ropogós héjjal és puha belsővel készült cipó kovászolt magvakkal, amely az egészséges étkezés és az ízek harmóniáját kínálja.

Vitajó szilvás-magvas rúd

Kiváló minőségű alapanyagokból készült péksütemény, a szilva és a magvak harmóniájával, a Nagymama lekvárját megidéző ízvilággal.

Vitajó sokmagvas rombusz

Remek szendvicsalap, mely remekül harmonizál a magyar ízlésvilággal. Próbáld ki sósan vagy édesen, ahogy éppen kedved tartja.

Borítókép: Petneházi Attila

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss