Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Enélkül a konyhai eszköz nélkül nem tudna élni Meghan Markle

default user icon
MME
Meghan azt mondja, ezt a konyhai eszközt minden nap használja, sőt, ha elutazik valahova, még akkor is magával viszi.

Meghan Markle imád sürögni-forogni a konyhában. Mielőtt hercegné lett, a The Tig nevű blogján több saját receptet is megosztott, sőt, akkor is éppen sült csirkét készített, mikor Harry herceg megkérte a kezét. Most kiderült, melyik a kedvenc konyhai eszköze: a turmixgép.

A Vitamix márkájú turmixgépét olyannyira szereti, hogy mikor színésznőként dolgozott, még a forgatásokra is magával vitte hétvégenként. Sőt, a Harry és Meghan című Netflix dokumentumfilmben is láthatjuk, hogy a kedvenc turmixgépét használja.

Az Esquire-nek korábban így nyilatkozott: „Amikor Kanadába jöttem, a Vitamixemet a kocsim hátsó ülésén szállítottam. Úgy éreztem, nem tudok elutazni a turmixgépem nélkül. Ez most olyan, mint egy reklám, de tényleg minden nap használom pestók vagy turmixok készítéséhez.”

Egyébként Meghan a délutáni kávéját is turmixra cserélte: zöld smoothie-val helyettesíti, amit almából, kelkáposztából, spenótból, citromból és gyömbérből készít el. Úgy érzi, ez sokkal nagyobb lendületet ad neki, mint egy csésze kávé.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss