Elkészítés: A tésztát felteszem főni. Közben felaprítom a hagymát és a fokhagymát, az újhagymát karikára vágom, a mángoldot, a medvehagymát és gombát szeletelem. A lazacot kockára vágom.
Egy serpenyőben kevés olajon megdinsztelem a hagymát, a fokhagymát és az újhagymát, ráteszem a lazacot, öntök hozzá tejszínt, fűszerezem, hozzáadom a mángoldot, a medvehagymát, a gombát és a kapribogyót, locsolok rá fehérbort. Végül hozzákeverem az al dente megfőzött, leszűrt tésztát.
Azonnal tálalom, a tésztára reszelek gouda sajtot, s díszítem chilipaprikával és medvesajttal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre