Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bezárt a világ leghírhedtebb McDonald'sa, ahol egy mosómedve is verekedésbe keveredett

default user icon
MME
Több százan vettek részt azon a felvonuláson, amelyet azért szerveztek, hogy elbúcsúzzanak a világ leghírhedtebb McDonald'sától.

1985-ben nyílt meg Ottawában, a Rideau utcában egy McDonald's. A kanadai nagyvárosban található gyorsétterem a folyamatos botrányok miatt lett igazán ismert. A környékbeli bárokból a részegek gyakran a McDonald'sban kaptak össze miközben a Big Macjüket fogyasztották. Az étterem 2013-ban vált világszerte ismerté, amikor egy tömegverekedés alkalmával egy férfi az inge alól előkapott egy mosómedvét. A videó vírusként terjedt a világhálón.

2018-ban a rendőrök több mint 800 riasztást kaptak, de még tavaly is 150-szer kellett kiszállniuk valamilyen balhé miatt. Nem csoda, hogy ezek után az döntés született, hogy bezárják ezt a McDonald'sot.

A környékbeliek pedig megadták a módját a búcsúnak. Több százan vettek részt azon a felvonuláson, amit az étterem bezárása miatt szerveztek. Volt, aki Ronald McDonaldnak öltözött, de akadt olyan is, aki mosómedvének.

„Nem azért gyűlünk itt ma össze, hogy tiltakozzunk a bezárás ellen, hanem azért, hogy emlékezzünk a szépre, és pénzt gyűjtsünk egy nemes cél érdekében" – mondta egy felvonuló.

Az ottawaiak ugyanis helyi jótékonysági szervezeteknek gyűjtöttek, a hajléktalanokat, a kiszolgáltatott helyzetben lévő fiatalokat, valamint a szexuális bűncselekmények áldozatait segítve.

  1.  LASSAN ENNI HIBA – HATALMAS ÖSSZEGŰ BÜNTETÉS A MCDONALD'S PARKOLÓJÁBAN! >>>
  2. ÚJ DÍJAT VEZET BE A MCDONALD’S: EZENTÚL DRÁGÁBBAN MEKIZHETÜNK >>>

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss