Elkészítés: Az apróra vágott hagymát a reszelt gyömbérrel együtt megpároljuk. Hozzáadjuk a sütőtökkockákat, és átforgatjuk a dinsztelt gyömbéres hagymán. Rászórjuk az őrölt fűszereket, az aszalt áfonyát, hozzáadjuk a paradicsomszószt, a harissát és 3-4 deci vizet. Lefedve főzzük addig, amíg a tök meg nem puhul.
A kuszkuszra annyi forrásban levő vizet öntünk, hogy ujjnyi vastagon ellepje, kicsit megsózzuk, és lefedve hagyjuk 5 perc alatt duplájára dagadni. A kész kuszkuszba került a citromhéj és a citromlé.
A már puha tökhöz adjuk végül a babkonzervet, amivel már csak összerottyantjuk. Megszórjuk petrezselyemzölddel, és a kuszkusszal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre