Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bezár a Lidl Magyarország mind a 200 üzlete ezen a napon

default user icon
MME
A Lidl mind a 200 magyarországi üzlete bezár és nem lesz nyitva december 24-én. A boltok ezen a napon rövidített nyitvatartás mellett működtek az elmúlt években, és több más üzlet vélhetően most is várja majd a vásárlókat, de nem a Lidl.

Az elmúlt évekre az volt a jellemző, hogy a boltok december 25-26-án, azaz karácsonykor zárva tartottak, december 24-én pedig rövidített nyitvatartással várták a vásárlókat. Több más üzlet vélhetően most is nyitva lesz ezen a napon, ám a Lidl szakít az eddig hagyományokkal és december 24-én nem nyitja ki egyik boltját sem a kétszázból.

December 24-én mindegyik magyar Lidl zárva lesz

A Civil Összefogás Fórum és az Egyenlő.hu kezdeményezésének kiemelt partnere a Lidl, melynek keretében a piacvezető áruházlánc mind a 200 üzlete zárva tart majd Magyarország egyik legnagyobb keresztény ünnepén, december 24-én – fogalmaz a cég a 24.hu szerint.

Grósz Jenő a Lidl Magyarország igazgatóságának elnöke elmondta:

"Piacvezető áruházláncként fontosnak tartjuk, hogy példát mutassunk és Magyarország alapértékeit tovább erősítsük. A család fontossága nem kérdés számunkra, ezért úgy döntöttünk, hogy a szeretet ünnepére mind a 8500 munkavállalónk számára szabadnapot biztosítunk. Természetesen vásárlóink érdekeit is szem előtt tartjuk, akiket december 23-án meghosszabbított nyitva tartással várunk majd, annak érdekében, hogy a vásárlói igények is a legmagasabb szinten kerüljenek kiszolgálásra."

A Lidl boltjai tehát december 24-26 között zárva lesznek, de december 27-től ismételten a megszokott nyitvatartás szerint várják majd a vásárlókat.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss